I Chew tar vi barns kosthold og matvaner på alvor

blog hero image

I Chew tar vi barns kosthold og matvaner på alvor. Det er viktig for oss å lytte til og samarbeide med eksperter og andre fagpersoner slik at vi utvikler løsninger som vi vet vil gi positiv effekt.

Rose Arntzen har mange års erfaring som klinisk ernæringsfysiolog, og jobber til daglig med barn som har ernæringsutfordringer og kostholdsrelaterte sykdommer, både på og utenfor sykehus.

På hjemmebane er hun trebarnsmor, og vet at gode ernæringsråd ofte er enklere sagt enn gjort. At det er langt mellom teori og praksis når det gjelder mat til barn, signerer hun gjerne!

Rose driver også nettstedet Barnas Mat og her er Rose opptatt av å gi gode råd som er faglig forankret, men som også er praktisk gjennomførbare i en hektisk hverdag.

Rose brenner for at barn skal ha et godt forhold til mat og egen kropp. Hun er opptatt av at barn skal få sunn og variert mat i kombinasjon med matglede og gode matopplevelser, for slik får barna de beste forutsetninger for å vokse og utvikle seg optimalt, i en kropp som de trives i.

I tiden fremover vil vi sammen dele gode råd, innspill og inspirasjon til deg som foreldre for å lykkes bedre med et tema som veldig mange av oss opplever til tider vanskelig.