Chew Academy

Et digitalt matlagingskurs for barn!

La oss bygge sunne, livslange forhold til sunn mat.
Kom i gang gratis!

Steg 1

Lag deg en profil helt gratis og få tilgang til innholdet i plattformen

Steg 2

Velg en oppskrift du vil lage og se gjennom videoen mens du lager maten

Steg 3

Ta på deg forkle og begynn din reise med å lage masse deilig mat!

Hva kan Chew tilby?

Chew gir tilgang til Chew Academy; engasjerende og guidede videoleksjoner med mesterkokken Christer Rødseth. Barna lærer om alt fra kjøkkensikkerhet, hygiene, grunnleggende og mer avanserte teknikker til hvordan man unngår matsvinn. For å sikre at innholdet er forstått, må barna teste kunnskapene sine gjennom morsomme quizer og oppgaver der de samler poeng og merker.

journey-vertical

Hvordan fungerer Chew?

Lær å lage mat gjennom videoleksjoner med Christer Rødseth. Test deretter kunnskapen din gjennom morsomme oppgaver og quizer der du sanker poeng og merker!

La barna bli mesterkokker på kjøkkenet og bygg deres mestringsfølelse. Prøv Chew idag!

Kom i gang gratis!
Christer portrett

Møt christer

Christer Rødseth er en anerkjent og engasjert kokk med mange års erfaring. Han er tidligere kaptein på kokkelandslaget og vunnet flere prestisjefylte priser

Det er ikke bare matlaging som engasjerer Christer når det kommer til faget mat. Han har også vært programleder for flere populære serier og programmer om mat og ernæring. Bl.a «Matsjokket» på NRK som hadde stort fokus på matsvinn og som gav han prisen «Årets formidler» under Matprisen 2020.

Christer er dessuten veldig engasjert når det kommer til barn og mat og viktigheten av å la barn «slippe til» på kjøkkenet for å øke kunnskapsnivået rundt matlaging og kosthold.
Dette er noe av kjernefilosofien til Chew som gjør oss ekstra stolte av å få samarbeide med Christer!

Christer portrett

Rose Linn Bø Arntzen

Rose har jobbet med skoler og sentre med de mest spennende prosjektene for de yngste. Som trebarnsmor vet hun at gode ernæringsråd ofte er lettere sagt enn gjort, og det er nettopp det som motiverer henne til å skape verdifullt innhold for samfunnet.
Hun har skrevet noen av de mest fantastiske artiklene for Chew!
Kjerneverdiene og erfaringen hennes gjør oss imponert!

For foreldre

Rose er vår ernæringsekspert og hun har skrevet mange artikler som handler om ernæring og barn.

Plutselig elsker barna fisk! Fått med deg matlagningskurset som kan snu opp ned på middagen?

Plutselig elsker barna fisk! Fått med deg matlagningskurset som kan snu opp ned på middagen?

Sliter du med barn som bare vil ha pasta og pizza til middag? Eller som ikke liker grønnsaker og fisk — stressende middagssituasjoner generelt? Det gjorde trebarnsfar Mano Rashidi, og løsningen? Det ble et matlagingskurs litt utenom det vanlige.

Les mer
I Chew tar vi barns kosthold og matvaner på alvor

I Chew tar vi barns kosthold og matvaner på alvor

I Chew tar vi barns kosthold og matvaner seriøst. Sammen med eksperten Rose Arntzen deler vi praktiske råd for et sunnere barnematvalg.

Les mer
Kjøkkenet - aldersgrense eller tillatt for alle?

Kjøkkenet - aldersgrense eller tillatt for alle?

På kjøkkenet lurer åpenbare farer og mindre farlige elementer. Er matlaging for alle? Jeg pleide å tenke at det var en aldersgrense, men da oppdaget jeg at min 3 år gamle kunne skjære paprika uten problemer. Hvordan kan vi gi de små sjansen til å vise hva de kan gjøre på kjøkkenet?

Les mer