Chew Academy for skoler

Chew Academy er her for å skape en plattform tilpasset lærere som underviser i mat og helse (MHE01 02) på 6. og 9. trinn, eller som er interessert i mat- og ernæringsfaglig innhold.

Planlegging av læreplaner kan være komplisert og tidkrevende, og overfloden av informasjon og emnets sensitivitet kan gjøre det overveldende.

Det er her Chew Academy kommer inn i bildet. Vi er en dedikert plattform som er utviklet for å forenkle og effektivisere prosessen med å undervise i mat og helse.

Kom i gang!

Prosessen med å komme igang er super enkelt! Ta kontakt idag så sørger vi for at dere kan bruke Chew i deres neste Mat og Helse time.

Kontakt oss

Omfattende læreplan

Vår nøye utformede læreplan er i tråd med utdanningsstandardene for 6. og 9. klassetrinn i Norge. Vi har nøye integrert ernæring, matlagingsteknikker og viktigheten av et balansert kosthold for å skape en meningsfull læringsopplevelse.

omfattende læreplan image

Engasjerende og interaktive leksjoner

Plattformen vår tilbyr dynamiske og interaktive leksjoner som kombinerer videoer, quizer, praktiske aktiviteter og eksempler fra virkeligheten. Disse fengslende ressursene holder elevene engasjert og fremmer en dypere forståelse av helse- og mattematikk, noe som sikrer en meningsfull og langvarig læringsprosess.

Barn som lager mat

Enkel implementering

Vi forstår lærernes utfordringer når de skal innlemme nye ressurser i læreplanen. Derfor har vi gjort implementeringen av plattformen vår sømløs og brukervennlig. Vår trinnvise veiledning og tekniske støtte sørger for en smidig integrering i skolens eksisterende system.

Enkel implementering

Trygghet og sikkerhet

Vi prioriterer brukernes sikkerhet og personvern. Plattformen vår følger strenge tiltak for databeskyttelse. Vi jobber for tiden aktivt med å utvikle FEIDE-pålogging for å sikre at sensitiv informasjon forblir sikker. Følg med!

Trygghet og sikkerhet

Tverrfaglig pedagogikk

Vi forstår at utdanning berører mange fag, vi jobber med ulike språk for å uttrykke internasjonaliseringen av kjøkkenet, så språklæring er en del av prosessen. Også kulturelt innhold, ernæringsmessige behov, helse og sikkerhet, matematikk og naturfag generelt.

omfattende læreplan image

Hvordan vi skiller oss ut

Integrering av teknologi
Integrering av teknologi
Ekspertise
Ekspertise og forskningsbasert tilnærming
Vi brenner for å revolusjonere helse- og matopplæringen i norske skoler. Ved å utnytte banebrytende teknologi, levere innovativt innhold og innlemme ekspertkunnskap, tilbyr vi en omfattende løsning for lærere hog skoler. Sammen kan vi gi elevene de nødvendige ferdighetene og kunnskapene til å ta informerte valg og leve sunne liv. Bli med oss på denne transformative reisen mot en lysere og sunnere fremtid for neste generasjon. Sammen skal vi skape et nettverk i Norge som utvikler utdanning med en god balanse mellom ny teknologi og implementering i det virkelige liv.

Få tilgang allerede i dag

Deres reise mot et personlig tilpasset tilbud begynner med en enkel e-post. Ta kontakt med oss, så kan vi sammen skape noe som passer perfekt til deres preferanser.

Kontakt oss